Excursió 1r i 2n primària a l’Albufera

Aquests moments són inoblidables

¡Ens encanta que siguin feliços!

Els grups de primer i segon de primària de Pureza de María Cid van gaudir d’una jornada inoblidable a l’Albufera. Durant la visita, els estudiants van tenir l’oportunitat d’aprendre sobre les característiques úniques de l’horta valenciana, les tradicionals barraques i la diversa fauna i flora d’aquest hàbitat tan especial.

Al llarg del dia, les tutores de cada curs van acompanyar els nens, guiant-los i assegurant-se que aprofitessin al màxim aquesta experiència educativa L’excursió no només va ser informativa, sinó també molt divertida, permetent als alumnes aprendre d’una manera pràctica i amena.

Aquesta activitat reforça el compromís del col·legi Pureza de María Cid amb l’educació integral dels seus estudiants, combinant l’aprenentatge acadèmic amb experiències directes a la natura. És meravellós veure com els estudiants creixen i es desenvolupen mentre gaudeixen d’aquestes oportunitats d’aprenentatge dinàmic. 4o

Volem felicitar tot el grup per la seva col·laboració i comportament

¡Tot ha segut perfecte!

Familia
Pureza de María

Dirección

Av. del Cid, 142
46014 Valencia

Teléfono

963 79 12 00

Horario de atención

LU-VI de 07.15h a 20.30h